Home
Uvod i mapa
Stare fotografije
Foto album
Povijest
Stari dokumenti - Arhiva
Prirodne značajke
Kulturna baština
Šta je novo?
Mapa site-a i ...

Kratka uputa za pristup facebook stranici bez registracije, korištenje facebook-a, označavanje i komentiranje fotografija

 

Kako mnogi neće ni da čuju za facebook (razumijem ih) sljedi kratka uputa. Za djelomičan pristup "facebook stranici" Stare fotografije Janjine ne morate se registrirati (ako dobijete upit-prozor za registraciju na facebook, a dobit će te ga sigurno, samo ga odbacite sa tipkom "Esc") , ali nećete moći sve vidjeti cijelu stranicu pa preporučujem registraciju

 

Za korištenje facebook-a trebate se registrirati . Za registraciju Vam je potreban mail. Kod upisa lozinke ne upisujete lozinku za pristup mail-u već neku novu lozinku za pristup facebooku! Nakon ispunjavanja pristupnog formulara dobit ćete mail u kome morate potvrdit registraciju. Ako Vam je i ti komplicirano zamolite nekoga da Vam otvori profil na facebook-u.

 

Za sve one kojima "ne žele biti na facebooku" slobodno možete napraviti falsi profil, npr. na babu Suđinidcu, Geđu, Burmoviću ili profil Vrdobradi, Mavasije, Sutvida,... Slobodno napravite falsi profil jer ionako je puno falsoga na facebooku, niko to ne kontrolira!

 

Da bi mogli označavati i komentirati fotografije ne morate sa nikim bit "facebook prijatelj".

Da bi mogli označavati i komentirati fotografije morate samo kliknuti na "Sviđa mi se" (Like), vidi crvenu strelicu.

 

 

Nakon toga kada dođete na željenu fotografiju, pojavit će vam se "Komentiraj" i "Označi fotografiju" na toj fotografiji (pokazuju crvene strelice na slici dole), klikom na "Označi fotografiju" pojavit će Vam se križ kojim označite osobu (najbolje glavu!) koju poznajete i upišete ime pa "Enter" i kliknete na "Završeno označavanje".

Za upisivanje komentara samo kliknite na "Komentiraj..."

i to je to!

I